sâmbătă, 27 martie 2010

A sosit ziua dreptăţii

Nu-i nevoie să vă spun că la noapte se trece la ora de vară, că o ştiţi şi voi, precum nu-i nevoie să vă spun că diseară se sting luminile pentru "Ora Pământului". Acum, credeţi voi că doar ora aia salvează Terra? Sunt mult mai mulţi factori şi suntem capabili de mai mult, dar nu, de ce să merg eu drept, dacă Gheorghe merge strâmb? De ce să fac eu ceva, când alţii n-o fac? Aaa, da, bun, dă bine să apar la tv sau cine ştie pe unde, cum că "băăăă eu sting lumina, salvez planeta, fă-o şi tu", dar ceea ce nu ştii tu e că o sting că plec d-acasă prin cluburi sau alte locaţii, nu că aşa simt.
Faceţi ce simţiţi, nu doar că aşa-i la modă, nu doar ca să fiţi ca alţii, fiţi voi şi-o să fiţi mai fericiţi, că oricum capra vecinului trăieşte şi dacă nu vreţi voi, oricum bârna rămâne în ochi, chiar dacă se vede mai bine paiul din ochii altora.
Ceea ce vreau să vă spun, chiar dacă nu doreaţi să aflaţi, e că mă simt fericită. E plăcut să vezi, cum după ani de zile, de sunat şi iar sunat şi întrebat în legătură cu desele întreruperi de furnizare a energiei electrice şi nemaipomenitele răspunsuri (printre care şi cel cu păsările), cineva face dreptate. Da, ştiu că nu-i frumos să râd de necazul omului, dar câte zile am fost nevoiţi să apelăm la baterii şi câte nopţi la lumânări sau lanterne, plus că n-am să uit revelionul, aşa că m-am/ne-am simţit minuant, când în toiul petrecerii celor de mai jos, dintr-o dată s-a făcut linişte şi s-a repetat de vreo 3 ori. A fost pentru prima dată, când ne-am bucurat că se întrerupe curentul electric:


2 comentarii:

Lillee spunea...

Hahaha... ce tare! Asa le trebuie, sa vada si ei cum e!

madMe spunea...

Hihihi, roata se învârte :D