duminică, 28 martie 2010

Mi-e bine aşa

Şapte zile fără el şi mă simt minunat. Oricum. de când a apărut în viaţa mea, o lună pe an îi dădeam pauză. Azi am apelat la ajutorul altuia, pentru a face o urare, fiind singura posibilitate şi-am înţeles în sfârşit, de ce se sperie lumea de felul cum răspund la telefon, pentru că mi s-a răspuns identic şi-am crezut pe moment, că-i mai bine să închid, dar n-am făcut-o. Oricum de la ultimele aventuri cu el, mi-am notat undeva pe o agendă cinci numere importante şi atât. Scriu, despre telefonul mobil, celular, nelipsit sau cum vreţi voi să-i spuneţi. E minunat fără el şi nici măcar nu-i duc dorul.

5 comentarii:

Bogdan spunea...

Bun asa.

angels4soul spunea...

Fii fericita ca poti, ca te lasa ceilalti,....

Fetita Junglei13 spunea...

@angels4soul- merci de popas.Nu prea ma lasa,cred ca daca deschid telefonul o sa am zeci de mesaje si unele n-or sa fie de multumire.Nu s-au obisnuit nici acum,dar mai au de asteptat inca trei saptamani.

Lillee spunea...

Ce mi-as dori si eu...off

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- eu o fac in fiecare an si omul cu intrebarile ieri imi spunea ca,daca e nevoie o sa-mi cumpere niste chestii medievale,ca ma intorc in Evul Mediu,dar nu cred asa,doar ca ma simt bine,injuraturile si restul am sa le vad la sfarsitul lunii.