miercuri, 10 martie 2010

Garantat succes

Nu-mi plac ochelarii de soare, nu-mi dau nicio stare de confort si nu mi-au dat niciodată, tocmai d-aia nici nu am purtat, dar am ajuns la concluzia că ar trebui să investesc în aşa ceva. Deci, vara asta. Ce vară? De azi, ochelarii de soare n-or să lipsească din arsenalul meu. Pentru că ar trebui în primul rând să-mi fac un srl, pf sau ce-o vrea să fie, în care principala activitate să fie fabricarea ochelarilor de soare, normal e să port şi eu, nu?
Cum am ajuns la minunata idee, de a mă lansa în alte afaceri minunate? Simplu, unde mă uit, unde mă duc, toată lumea e lăsată cu ochii în Soare. Lumea lăsată cu ochii în Soare, rezultă că ochii au nevoie de protecţie. Cu ce protejăm? Cu ochelari de soare, că prezervativul pentru ochi nu s-a inventat (poate inventez eu şi asta, dacă înşeli cu privirea, barem să înşeli protejat). Altfel stătea toată treaba, dacă erau măcar câtiva lăsaţi cu ochii în nori, în ploaie sau măcar în zăpadă, c-am avut anul ăsta din belşug, dar nu, toţi cu ochii în soare, ceea ce rezultă un succes garantat al afacerii mele. Or să fie personalizaţi, pe zodii( aici sigur o să am succes), cu pietre preţioase, cu tinichea, lucrată atât de bine, încât tot piatră preţioasa o să pară, or să fie cu talismane purtătoare de noroc (iar succes), chiar şi ochelari pentru Soarele cu dinţi şi măsele (deşi părerea mea, despre Soarele cu dinţi o ştiţi). Am atâtea idei, încât nu cred că o să termin de scris toată ziua şi mai am şi alte treburi. Pentru moment cred că e de ajuns să vă faceţi voi o părere, cam cum ar sta toată afacerea.
P.S- Gânditi-vă doar, când pleacă altul şi-i vedeţi privirea sfidătoare, ce parcă ar spune "na, te-am lăsat cu ochii-n soare" şi voi mândri şi mai sfidători i-ăti spune cu voce tare "Sâc fraiere, am ochelari antilăsat cu ochii-n soare"

8 comentarii:

MadMe spunea...

Foarte buna ideea. Ma iei partenera de afaceri? :P

Lillee spunea...

"Sâc fraiere, am ochelari antilăsat cu ochii-n soare" marca Fj13 chiar... Cred ca este o idee super. Ai nevoie de colaboratori? :))

Fetita Junglei13 spunea...

@MadMe, Lillee- s-a facut,cred ca mai gasim cativa,ne extindem in toata tara.O sa aparem si la tv si-n tot felul de talk showuri :)

iculici spunea...

EU=DISTRIBUITOR ÎN BUCOVINA :))

PUP

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- stiam ca pot conta pe tine.Eu te imbratisez cu drag,ca mi se par calde imbartisarile si d-aia >:D<

MadMe spunea...

Parcă ne şi văd la teveu, cu toatele :))

Lillee spunea...

Maaama... o sa ajungem dive. Muhahaha. O sa iesim din crizaaaaaaaaa!

Fetita Junglei13 spunea...

@MadMe, Lillee, iculici- intre timp luati lectii de limbaj de diva,eu am invatat sa zic "fataaahhh, pisiii" ,mai am de invatat care e raza cercului si doua poezii de gradinita,vreau sa "imprecsioonez" pe cineva.