sâmbătă, 13 martie 2010

Ce va fi, va fi

Probabil că e printre putinele lepşe/oracole, d-astea de dau din casă, despre care n-am să scriu ceva interesant.
Darias povesteşte foarte frumos cum îi e dor de prima zi şi-mi spune că-i curioasă cum abordez eu subiectul, la cât sunt de sensibilă. Ei bine, scurt şi precis. Nu-mi e dor.
"Prima iubire" a fost aici, deci da, am trăit în minciună o viaţă, mulţumită lor.
Cred că mi-a trecut repede, că la grădiniţă am început să fiu mărul discordiei între ei şi nu mă puneţi să explic de ce. Eu eram fetiţa băieţel, în afara faptului că 2 săptămâni m-am dus în ce costum am vrut eu, nu în uniforma de şoim, restul timpului mă găseai pe teren cu băieţii, sau dând tonul la mâncat lipici şi paste făinoase crude şi-n cele mai bune cazuri, cu acuarelele. Unuia i-a ţinut "iubirea" mult, altuia şi mai mult.
Când am simţit eu aşa ceva, un filing şi păsărele şi-am început să mă oftic, că nu-mi zicea fotbalistul direct? Păi, pe la 14 ani jumate, până şi-a făcut el curaj şi mi-a zis, până am trăit noi nişte sentimente, am terminat clasa aVIIIa şi ne-am dus fiecare unde a putut, reîntâlnindu-ne pe:
24 Aprilie 1999
AB- Ce faci, semnezi?
eu- Da, dar şi tu.
AB-Exact, să fii fericită, ai să rămâi prima mea iubire.
eu- Şi voi.
8 Decembrie 2003:
eu- Eu zic că aşa a fost să fie, exact cum spuneai "adevărul doare, dar trece", nu-ţi port pică şi mai bine singură de una singură, decât singură-n doi, dar nu uita, niciodată să nu cauţi averea, s-o iubeşti pentru ce e ea.
AT-Să fii iubită (niciodată nu mi-a plăcut expresia asta, sunt iubită pentru ca merit, nu pentru că îmi urează cineva, precum nu mă suferă unii, pentru ca merit.).
Restul e istorie. Nu trăiesc în trecut, nici măcar în viitor, trăiesc în prezent şi nu cred că toţi bărbaţii ie porci. Nu-i dor, dar dacă e să mă gândesc cu plăcere, mai repede-mi amintesc de alea câteva luni, decât de cei 4 ani, cu toate că-mi pare rău, pentru AB:
Noiembrie 2009:
AB: eşti fericită?
eu: sunt
AB: să fii, să nu mă minţi, ţi-admir curajul, eu n-o să-l am niciodată.
Trăiesc în prezent şi sunt fericită. Indrăgesc (poţi citi iubesc, dacă asa crezi) în prezent şi sunt tot fericită, chiar dacă se face că nu pricepe. Sunt iubită şi o ştiu, probabil că, dacă eram altfel, acum eram undeva tratată, ca o prinţesă, dar prefer o amiciţie frumoasă, de la mii de kilometri, decât o iubire falsă din partea mea, nu-s adepta faptului că "pofta vine mâncând", dacă nu e de la început, degeaba mă forţez.
Trebuia ceva frumos, de dor, de romantism şi alte cele, nu pot, dacă nu pot, nu pot domne'.




10 comentarii:

iculici spunea...

PENTRU TOATE ASTEA, SCUMPA, ... TI IUBESC. :)
DUPĂ CUM AM MAI ZIS, TOT AICI LA TINI ;)
... PI TINI ŞÎ PI ADRIANA MEA VĂ IUBESC. ... aaaa... ŞÎ PI SOR-SA. :P

PUP.

sambadi spunea...

Si-admir si-acum la tine faptul ca in 2003,raspundeai cu "pt ca asa a fost sa fie,de comun acord"si n-ai zis niciodata nimic de rau si m-am intrebat mult timp de ce tocmai asta mica,raspunsul l-am aflat apoi,de la rudele lui,pentru ca tu niciodata nu ai zis nimic si ai lasat sa te acuze prostii,dar prostii s-au trezit apoi,degeaba cred,oricum nu le-ai zis niciodata nimic.Puterea aia a ta,doream sa o am si eu anul trecut.Te pupa tata=eu,eu te-am crescut,dar tu m-ai intrecut.

iculici spunea...

:-w ... hmm ... ŞTIU CĂ AM scris ceva...
DA' .... AM UITAT CE... >:)>:)>:)>:)>:)>:)>:) MUHAHA ... :))

PUP.

Lillee spunea...

Si eu la fel gandesc. Unde nu e...pai nu e sau decat singura in doi mai singura de una singura. O viata avem...ce nu trebuie sacrificata. :*

Fetita Junglei13 spunea...

@sambadi- lăsaţi :P
@iculici- ai scris şi ai un dar aparte,de a-mi da lacrimile câteodată.Daca iti spun ca te iubesc or sa ne sara in cap interpretii?Nu conteaza,dar sa sti ca imi esti foarte draga.>:D< :*
@Lillee- şi zece, dacă am avea,nu ar trebui să ne batem joc de noi. >:D<

Lillee spunea...

Asa este, ai mare dreptate!

bibi spunea...

eu niciodata nu ti-am zis k te iubesc...(cred:-? )dar cert e ca te iubesc mult mult mult...k esti aci langa mine,si vorbim de toate pt toti...mai rar cu plansu si jelitu k noi am ras mereu...incepand de la o poza si terminand cu fapte marete...

si te iubesc pentru ca:
-de la o vreme(vacantele de vara)le petrec plecata cu tine si cu ei,tu dai tonul
-facem poze cu miile,chiar daca ploua torential(ca atunci cand am plecat la magazin fara umbrela desii era un nor negru ca umbrela mea care era acasa)
-botezam,maritam,insuram,cu lumanari,sampon de levantica,pahare de cristal pe banca la poarta si sampanie
-in serile de vara imi spui ca te duci sa intinzi rufele pana nu dispare soarele cand pe cer e luna de vreo 2 ore
-IMPRUMUTAM porumb si fugim
-furam zarzare
-luam tei la 8 dimineata(vara trecuta am fost anuntata sa viu dupa tine cu punguta:)) )
-esti salvarea mea cand n-am iacobs


si lista poate continua...am zeci de motive:*haidi pa...ailaviuuuu

MadMe spunea...

Foarte de acord cu tine şi cu Lillee. E o mare greşeală să forţezi nota acolo unde nu e cazul!
Te puup! :*

enibadi spunea...

In 2003 a fost perioada in care am crezut ca esti o fitoasa,m-am gandit ca "cine p... mea se crede, de nu da detalii".Degeaba imi ziceau mama,tata,sambadi ca nu stiu sa vad,sa deschid ochii,niciodata n-am avut si n-o sa am curajul tau,ca eu tot nu te puteam suferi.Pe la sfarsitul lui 2004 am aflat eu mult mai multe si m-am rusinat,mi-am dat seama ca ai iertat mult,prea multe,ai ascuns chiar si dupa divort,faptul ca ai fost inselata si-ai iertat la timpul respectiv si ai mai dat o sansa,n-ai zis niciodata nimic.Te-am admirat,mi-a placut ca n-ai vorbit de rau,desi aveai multe motive.Pentru toata astea te rog sa ma ierti,Prin 2006,cand s-a despartit var'miu si toti iti spuneau sa ii dai sfaturi ca ai trecut prin asta,am retinut cand ai zis"sfaturi?fiecare are motivele lui si nu traiti voi cu ei" si mi-a placut,cand i-ai zis lui"dar de ce o vorbesti de rau?Eu am intentat divort si gata,tu nici macar asta n-ai facut si-au trecut atatea luni,nu se stie niciodata,cand o sa te poti impaca" si s-au impacat si sunt si azi impreuna,numai ca toti stim cum si mereu ii zic "vezi,ca-ti spunea sa n-o vorbesti de rau" si n-are ce sa zica.
Iarta-ma,am gandit urat despre tine ,dar mi-am dat seama de mult ca "multi stiu cum arati,putini cine esti" :*
Apropo la postarea aia,despre satul tau,ti-am zis mereu ca ala nu e sat.

Fetita Junglei13 spunea...

@MadMe- ;)
@bibi- da,ma iubesti si o simt, de multe ori nu-i nevoie sa spui te iubesc,ca se simte,precum de multe ori am auzit-o si n-am simtit ca vine din suflet.Da sa stii ca si eu te iubesc,pentru melci,pentru multe,dar niciodata sa nu imi zici saru'mana :*
@enibadi- lasa, ca nu-s popa sa iert si-ai inteles si singura fara sa explic.Cat despre sat,momentan in CI-ul meu scrie asa frumos comuna si satul,nu conteaza ca e resedinta de sat :)