vineri, 26 martie 2010

Alta

Cică acum nişte zeci de ani, dintr-o mare fuziune între MI şi MM ia naştere CVC şi crescu ea normal, ca toţi copiii din vremea aceea, că nu era nici Ileana Cosânzeana să-şi dea ochii, peste cap să-l vrăjească pe Făt Frumos, pentru a-i spune secretul dezvoltării lui, câţi alţii in zece, nici Prâslea Cel Voinic. Ce a însemnat creştere normală? Păi, într-o ordine necronologică, am putea enumera: mersul la vânătoare, cântatul (aţi putea citi şi urlatul, că nu-i mare diferenţă) Joi în drumul spre căminul cultural, fotbalul, tenisul de câmp, trombonul, dar mai ales mersul în fiecare Sâmbăta la Cinema Patria şi faptul că mă apăra (sau eu pe ea?) pe străzile pline de indieni, până ajungeam la autogară. CVC are un frate, MIRC, eu am o soră, CD, cronologic a fost întâi CD, CVC, MIRC şi eu, ce n-am înţeles niciodată şi nici nu cred că am s-o fac vreodată e: de ce oare CVC în nopţile în care lipseau de acasă ambele tabere de părinţi, nu putea dormi, dacă nu eram şi eu la ei? Ce curaj puteam să-i dau eu? Habar n-am, că eu în cazuri d-astea, dau şi fug, că de ţipat ştiu că o fac degeaba. De CVC mă leagă multe, n-am timp să le scriu p-aici, dar n-am să uit niciodată cum n-am dormit de teamă că o să am crampe la stomac (habar n-aveam ce-s alea şi mă gândeam că mă trezesc cu cine ştie ce monstruleţi), atunci când copilul malefic, Dana, m-a obligat să-i dau dublurile la guma Minti, pe care i le promisesem lui CVC. Şi tot din categoria de neuitat face parte şi chinuitul escaladării unui pom, ca apoi MIRC să ne facă ditamai surpriza, precum şi faptul că a trebuit să parcurg aproape 2 km între ea şi copilul malefic şi s-asist tot drumul la o discuţie, în care tema era dacă Fritz e nume de neamţ sau de german. Nu, aşa ceva nu se uită, mai ales, când ambele te ţin de mânuţe şi nu ai timp să deschizi gura să îţi spui părerea.
Şi vremea trecu şi CVC crescu şi-ntr-o zi a apărut Babaul din cisternă (sărbătorit şi el pe 15, dar n-a fost zi în Martie să nu fie vreun sărbătorit). Ce-a făcut, ce-a învârtit, cum şi-a fâlfâit el ochii, că dintr-o dată, într-o seară "ia-ţi mireasă ziua bună" şi şi-a luat.
La Multi Ani CVC!!!!!!!!! Eu acum ţi-aş dedica aceeaşi melodie ca lui MIRC, dar nu ştiu de ce am o bănuială, că o să te binedispună asta:




7 comentarii:

MadMe spunea...

Ohoo, câte aniversări :D La Mulţi Ani CVC !!!

iculici spunea...

ŞI BABAUL SĂ TRĂIASCĂ !!! aşa,,, uşurel pe lângă CVC !
:D

pup.

iculici spunea...

DE CE NU E "IA-ŢI MIREASĂ NOAPTE BUNĂ" ??? :))

SĂ TRĂIASCĂ CVC !!!!!
LA MULŢI ANI!!!

PUP PENTRU TINE!!!

aglaia spunea...

chiar imi place:)))).....la multi ani mama!...mi-a placut cel mai mult faza q numele:)))))

Fetita Junglei13 spunea...

@MadMe- multumesc,in Martie doar 7 zile au fost fara aniversari,pentru mine,mai ma cateva si in Aprilie si-apoi toamna
@iculici- saru'mana sa traiesti si tu .Mireasa nu-si ia noaptea buna,pentru ca noaptea se transforma in noaptea nuntii...hanabr n-am,dar ma gandeam ca te ametesc putin,daca incep asa ca la scoala si uiti,daca aflu iti spun si tie.
@aglaia- de cate ori imi scrieti voi imi ia nitel ca sa traduc :P

Lillee spunea...

Ohoo, e rost de baut! :) La Multi Ani tuturor. Un mare pupic din partea lui Lillee. :D

Fetita Junglei13 spunea...

@Lillee- multumim >:D<