vineri, 13 martie 2015

Imaginația bogată stricată de vremurile de acum

Ca să vezi, cum am evoluat și încotro ne-am dus.

De vreo lună e zile, tot văd cu colega mea, pe geamul de la serviciu, în intersecția de lângă, câțiva indivizi dubioși. Nu, nu doar țigani, sunt și români. Bine, nu stăm tot timpul cu ochii pe geam, dar mai tot timpul, când îi priveam, indivizii opreau fete sau femei. Până acum n-am văzut niciun bărbat oprindu-se, dar sigur au fost (am realizat asta, când mi-a venit neuronul din plimbare și mi-am dat seama ce-i cu ei acolo).
Acostează femei. Au droage. Le duce la produs, peste mări și țări. Jafuri, tâlhării. Le vrăjește pe puștoaice, cine știe ce le face. Alte idei n-aveam. Deja căutam știri prin ziare.V-am spus că mașinile, pe care le aveau, erau înmatriculate în Bulgaria? Nu v-am spus. Mai nou, au și-un microbuz, semn că merge afacerea.
După ce timp de o săptămână, când aveam timp de-i zăream, ne făceam tot felul de scenarii sinistre, neuronul meu îmi zis ”bă, ăștia fac curse spre Bucov și Valea”.
Nu că mă laud, dar deștept neuron am, că-ntr-o zi îi întrebai „merge treaba? Vin clineții?”
Vin donșoară, că deja ne-au învățat.

2 comentarii:

Brutacu Hector spunea...

Inainte aveau "tabara" langa Sf. Vineri .

Fetita Junglei13 spunea...

@Da, dar de cand cu liniile de tramvai, si-au gasit un alt culcus.Mult ne-am chinuit si ne-am gandit unde si de ce duceau femeile.