luni, 24 martie 2014

Cum

Dacă şi cu Parcă se plimbau în barcă, dar drobul de sare e tot la locul lui

- era să-mi torn aracet pe păr? Simplu, mi-am luat o mască pentru păr, de la Gerovital, identic ambalajul cu cel de aracet. Aracetul era-n baie. Din ce motive? Tot simplu, il dusesem eu in fuga.De ce aveam aracet in casă? Şi mai simplu. Am idei şi le pun în practică.Dupa ce făcui baie, întinsei mână după cutia de Gerovital, doar când simţii în mână o altă atingere mi-adusei aminte, c-acum câtiva ani, m-am tuns aproape zero dintr-o cauză asemănătoare.
- mi-am nenorocit camera foto? La fel de simplu, inregistram în bezna nopţii şi-a zburat în timpul râsului. Un picior spre prindere şi-a sfârşit în obiectiv. Moarte direct. Dacă nici Nikonul ăsta nu rezistă, renunţ la marca asta.
- aş abera pe blog, pentru două persoane? Simplu, că la aberat sunt premiantă, dar şi mai simplu, când vreau eu, nu vrea vremea, când vrea vremea, citesc eu.
Aş abera noaptea, dar noaptea


De Irina Loghin nu ştiţi nimic?

Şi postarea asta o scrie de câteva zile, dar în timp ce scriam Electrica a binevoit să mă lase-ntr-o fază. Nu mult, doar vreo 12 ore. Şi eu de pe telefon nu scriu nici dacă sunt obligată.

Un comentariu:

MARIA spunea...

bine ai revenit!!!
te aștept de mult. :)