luni, 4 martie 2013

Sinceri iubitori de animale

        Nu că v-ar interesa (bine, poate pe o singură persoană), dar am cea mai descuiată la minte vecină înaintată în vârstă.
         Câinele vecinei mele, pe numele lui Tommy şi locuitor cu vechime, prin zona asta, a fost eutanasiat acum o săptămână (mda, ma chinui sa va scriu asta de atunci). Şi da, vecina mea iubeşte animalele, îşi iubea câinele, avea locul lui în casă, avea tot ce alţi câini doar visează şi faptul că a ales eutanasierea nu o face cu nimic mai puţin iubitoare, din contră. Câinele nu mai vedea de multă vreme, iar ultimele luni i-au fost pline numai de chin, aşa că am ca vecină cea mai descuiată iubitoare de animale.

3 comentarii:

Anonim spunea...

saracu:(

di toate spunea...

Buna, imi place foarte mult blogul tau si vreau sa stiu daca te intereseaza sa facem schimb de linkuri: www.ditoate.com .Eu te-am adaugat deja , si astept raspunsul tau. Multumesc anticipat.

Fetita Junglei13 spunea...

@anonim- de ce săracul? Pt ca stapana lui a ales eutanasierea? Daca asta e motivul, iti spun ca nu, deloc, chiar a fost foarte bine.Cainele nu vedea de multa vreme,avea si niste probleme la pancreas,plus multe altele,nu vorbesc de batranete, vorbesc de chinul, pe care-l traia.Si chiar daca ei i-a fost greu si a plans,ma bucur pentru caine ca a ales varianta asta.L-a tinut pe tratamente,perfuzii si multe altele, ani de zile,dar de foarte multa vreme viata pentru caine era un chin.Stiu ca nu au ajutat-o cuvintele veterinarului,care i-a spus asa "se mai chinuia ceva vreme, cainele nu moare in casa",dar stiu si cum se chinuia cainele.
Sunt oamnei,care se bat cu pumnul in piept ca iubesc animalele si nu le ofera conditiile,pe care le-a avut Tommy.