marți, 19 februarie 2013

Suleiman nepregătitul

        Am fost azi programată la medic, nu pt răceala, p-aia am combătut-o cu doar trei pastile şi-n ultima seară o ţuică fiartă- la fizicul meu cică n-ar fi trebuit să dea roade, îmi cer scuze p-această cale, colegelor cu studii medicale, care tot iau de Joi, Nurofen, Modafen, Fervex şi alte minunăţii, degeaba. Bine, nu degeaba, chiar foarte costisitoare. Şi le spun tot p-această cale că: dacă iei Modafen, nu mai iei Paracetmol, ţi-o spune orice farmacist cu bun simţ, în cazul în care apelezi la farmacist şi nu la medic. Dar m-am îndepărtat prea mult de subiect şi-am ajuns în alte discuţii, zilnic întâlnite.
      Două guri de aer proaspăt şi direct la subiect.
      Aşadar am fost la medic, pentru mine mai puţin, pentru a discuta anumite detalii mai mult mi-am făcut şi programare, c-aşa-i frumos, ne şi-nţelegem. Programare la ora 19, m-am dus pe la 18:50, nici să nu deranjez pe hol, nici să nu stau mult. Pe la 19:20 m-a chemat în cabinet, tocmai plecase doamna, care-mi ţinuse companie până atunci, bucuroasă foarte, că prinde Suleimanul ( îmi spune de la 18:55, că poate se termină repede că are doar nişte rezultate la analize şi că trebuie să prindă Suleimanul. Doar că stătea la un pas de cabinet, deci şi cu două minute înainte de începere, dacă pleca, tot îl vedea) şi pe hol îl lăsasem doar pe unul dintre aproape vecinii mei (un etaj mai jos). Mă măsoară, mă cântăreşte, tensiune, invidie, mi-o zice direct, fără ocolişuri,iar setul de analize, etc, etc, discutăm cealaltă problemă, se miră că-s "dotată", îi spun că datorită netului, notez ce am de notat şi ies. Bla, bla, bla, ies şi zic "intr..." aţi n-am mai apucat, pe hol, doi părinţi şi o fetiţă (prietena mea), întreb "domnul Gelu e p-afară, că trebuie să intre?".
    Răspunsul am crezut că e o glumă, dar m-am convins că nu, când mi-au zis că i-a şoptit şi asistentei motivul. Nici ea n-a crezut, dar s-a convins, plecase domnul, că pierdea Suleimanul şi-i spusese în treacăt asistentei că să îi facă o programare Joi, că pierde filmul, dar fata a crezut că glumeşte.
    Mai există oameni în ţara asta, care nu privesc faimosul serial?
    Eu şi să nu, tot ştiu ce se petrece, de la serviciu.
    Cam câtă minte sclipitoare trebuie să ai ca să nu intri la consultaţie, pentru un episod dintr-un film? Eu zic că, dacă ar fi avut vreo boală gravă, n-ar fi făcut aşa.
    Şi eu credeam, c-am eu ceva stoluri la mansardă.
   P.S- Vecinul domn are 62 de ani.

4 comentarii:

MARIA spunea...

mai există.
oameni care nu știu despre Suleiman Pașa. noi

:))

MARIA spunea...

băăă, știi că era înainte o căsuță (adică un pătrățel mic mic) pe care dacă o bifai primeai pe mail toaote comentariile ce urmau ...
ce bună era "căsuța" aia...

fac o petiție să bage căsuuța înapoi!!! :)

PUP.

mihaeladr spunea...

Si eu am fost intrebata: "da, nu te uiti la Suleiman?" Nu, habar nu am cu "ce se mananca" si nici pe ce post de tv e! Si nici nu vreau sa aflu!

Fetita Junglei13 spunea...

@Maria- ihi,stiu,dar sunt alte metode.
Băi,ma distreaza enorm.Unu: am gresit, e Suleyman si doi:fărănumărlog (nu stiu cate erau) discuta despre Sulică,la un moment dat,una zice: "o omorî-o pe Harem", eu zic "Hurem,ca haremul e tot" si-apoi gandesc"sa-mi dau suturi singura,stiu deja cum le cheama pe personaje".Bai,eu urmaresc Sulică din povestirile,pe care le ascult fara voia mea.
Mihaeladr- nici eu nu vreau,dar fara voie stiu cam tot :))
\