luni, 8 octombrie 2012

Băi , voi doi

Simona Gherghe, Cătălin Măruţă  şi restul lumii, care se află-n spatele vostru.
Să vă fie ruşine! Şi celor, care vă urmăresc emisiunile, să le dea cineva, ceva de lucru, poate aşa nu mai pierd timpul aiurea.

   Sincer, în războiul ăsta, dintre Protv şi Antena, câştigă proştii. Câştigă cei, care-şi promovează produsele, prin intermediul lor şi câştigă incultura, în defavoarea... În defavoarea a ce? Că am rămas atât de umită auzind profesori, doctori şi alte categorii de oameni vorbind, despre prostituţia, din acest caz, despre mizerie, despre poze nud, pe nu ştiu unde. Sincer, n-am avut curiozitatea să văd nici pozele, nici mizeria, nimic. Totul îmi provoacă o mare greaţă şi-un mare dezgust, faţă de multe.
  În primul rând, că vreau nu vreau, aud, despre asta la serviciu.
  În al doilea rând, dacă nu mi s-a părut un subiect de televiziune, ceea ce a făcut domnul Măruţă cu acea domnişoară, acum mă scârbeşte totul.
  Deci, Simona Gherghe si echipa ei, pentru rating si concurenţă, o primesc pe acea domnişoară. Măruţă scoate la iveală nişte dovezi, despre prostituţie. Băi, ce nu-nţeleg eu de aici: nu tot el a promovat-o? Câţi auziseră de ea, până la emisiunile lui? Câţi?
   Mi se pare urăt, foarte urât. Nu urmăream emisiunea lui Măruţă, doar dacă când auzeam, de vreun invitat drag mie, priveam frânturi, în reluare, dar acum, în ochii mei arată, precum un bărbat, care se laudă cu poziţiile, în care s-a jucat cu vreo femeie.
   M-aştept ca în curând, la Otv s-apară scris mare, foarte mare, cum că, de dincolo de morţi a sunat Anda.
   Despre fata aceea, n-am nimic de zis, doar că  am îndrăgit-o pe mama ei, de la Oache până la Portocala ei, de la Noi nu până la N-am noroc-ul ei, de la Copacul, care face ciori până la Să ai un plop, de la Micul Prinţ până la Ştia bunica, ce dansa. De bine, de rău, prin Noptile tăcute, ar fi vrut să Cânte ca un Condor, cu umerii goi sau pe Un tren Alb cu Viaţa n-ar glumi...
  Dragă Anda, Nu te supăra...


Mi-as dori ca omului sa i se dea posibilitatea,la moarte, ca sa aleaga un moment, in care sa se reintoarca, printre vii (vizibil sau nu) şi să deţină puterea, de a face anumite schimbări.

2 comentarii:

vienela spunea...

Am auzit acum cateva luni de mizeria pe care o dezgropa Maruta jucandu-se prin emisiune cu fata Andai, cum ii cauta un serviciu (de fapt, nu prea cred basmul asta), cum angajatorii isi radeau de ea. Dar mai departe nu stiu. Ce s-a mai intamplat?

Fetita Junglei13 spunea...

@Vienela- nu-ti dori sa afli.Daca esti atat de fericita,incat n-auzi,la serviciu, in trmvai, in aer, nu iti dori sa afli.E grotesc,ceea ce aud ca se intampla.Actori sau cantareti,care n-au mai aparut de multa vreme,aud c-acum isi dau cu parerea,despre asta.Maruta demonstreaza clar ca si-a pregatit "razbunarea" asta de foarta multa vreme si mi-e o mare lehamite.