duminică, 22 aprilie 2012

O altfel de viaţă

Primii de două ori, acest comentariu şi până azi n-am ştiut ce să vă spun
Buna ziua, Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport . Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns . Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat
Detalii mai multe, aici.
     Nici azi nu ştiu si oricum, fiecare e liber să aleagă ce vrea.
     Cert e că atunci, când Doamne Doamne s-o hotărî să mi-l ia pe tic sau tac, vreau să fie deodată, să-i ia pe amândoi.De ce? Pentru că n-aş suporta să depind de cineva şi să văd oamenii, în jurul meu, cum mă privesc cu milă.
      În rest, viaţa e aşa cum e. Pentru cine ştie şi-i interesat,  ajunserăm la stadiul de perucă şi...

3 comentarii:

iculici spunea...

baa, stai asa... cum adica "ajunseram la stadiul de peruca si ..." ???
adica cum "si..." ???
e vorba despre sor' ?

?
te pupam.
curaj!

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- nici persoanei,care ma uraste cel mai mult nu i-as dori sa treaca prin ce am trecut din Decembrie pana azi si prin ce trec de vreo trei saptamani.Ai grija de voi,eu ies de pe net,c-am treburi cu lanterna,prin gradina.

viorica abbu spunea...

Ce sa zic ? se practica cersetoria pe net,sub cele mai impresionante si grotesti forme.Asra face ca cei ce au nevoie de ajutor sa nu poata apare niciodata,iar cei ce vor sa dea ajutor sa il dea unde nu merita,la sarlatani.
Eu asa procedez.O scrisoare,mail si cer adresa ca sunt din acelasi oras si vreau sa aduc ajutoruk si sa o incurajez personal.99.9% grele din cazuri dispar ca prin farmec.Macar am constiinta curata.Daca -prin absurd este un caz real 2-300 lei nu sunt un cap de tara