luni, 29 august 2011

Când sunt vremuri grele

Că tot vroiam să răspund unei lepşe de la Cris Mary şi pentru că tot am reinstalat şi meşterit prin pc, abia azi am starea şi timpul necesar de a divulga:
- n-ar fi o problemă prea mare, numai că m-aş simţi prost faţă de voi. (iar v-aţi întreba, dacă am picat in puţul melancoliei, în cap deja ştiti, că am făcut-o).
Ce aş face?
Multe, foarte multe şi plăcute.
Oricum timp mult nu petrec la pc, serile ce mai prind o oră, maxim o oră jumătate, că în rest, m-aşteaptă "patria"
În afara faptului că aş zburda, aş zburda, aş zburda, seara aş face cu siguranţă asta, mult mai mult decât o fac acum:




4 comentarii:

Brutacu Hector spunea...

Ce ai infulecat la MCD ?

Fetita Junglei13 spunea...

chimicale sub forma de pui si cartofi.Si imi lipseste doar o jucarie din cele 4,de la colectia asta :)),desi la MCD n-am mai halit de cativa ani,in luna asta am ajuns de doua ori,o data la Sv si a doua oara,ieri,din cauza de odihna.

Lillee spunea...

Pui si cartofi... mda, iti permiti :D

P.s. am citit de curand carte bagata pe gat de micul artist, Ingerul Noptii. In prima faza am zis: ce-i mizeria asta? Apoi nu am mai lasat-o din mana. Am terminat cartea si... s-a terminat aiurea, ca si cum ar mai urma ceva. Il sun pe artistul cel mic si-l intreb: bai, mai este un volum? Cica da, da' nu-l am acasa. Asteapta si tu. Si am asteptat ca pe jar, nu mai puteam, trebuia sa vad ce se intampla. Imi da si al doilea volum... si ghici ce. Se termina ca fundu'. Il sun din nou. Cica da, este si un al treilea volum dar apare in decembrie. Aaaaaaa, vreau sa bat pe cineva...

Fetita Junglei13 spunea...

Lillee- am luat ieri o carte de doar 211 pagini,intre timp a intervenit o schimbare si a trebuit sa colind mult (cand socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ)si pe la 20:30 m-am apucat de carte,cum trebuie,in rest prindeam 2-3 pagini pe trotuar,asa,direct.Bun,daca nu venea "soferul" mai devreme de 22,o si terminam,mai am doar 10 pagini :))