miercuri, 25 martie 2015

Mititica arde și ei se piaptănă

Sau era invers?!?!
Ea s-a pieptănat și ei au dat în clocot?
Aseară făcui o nebunie. Timp de vreo 5 minute, maxim 10, ascultai o emisiune de pe Kanal D. M-am simțit ca și cum domnu` Dan ar emite din garsonieră.

Marea dezbatere era despre, cum și în ce fel și-a făcut Udrea, părul.
Mica dezbatere era despre, cum și de ce trecu Udrea de la fuste la pantaloni.
Cea mai uimită, de metodele de a-ți „modela” părul, era Adelina. Un nene explica cum se poate folosi șoseta sau tubul de carton rămas de la hârtia igienică, iar Adelina se mira.
Măi, Adelina, nu știu cîți ani ai, dar bănui că ai așa, pe la vreo 30, d-aia cred că mama ta are cel puțin50. Apoi, dacă vrei metode de „buclat” părul, întreab-o pe dînsa, că-i musai să-și amintească de zahărul cu apă, de berea brună sau blondă, după caz, sau de ața de mohair sau banalul elastec de se punea cândva la chiloții Tetra, nu mai sta să privești în gura unuia, care-ți descrie metode de întreținere, din pușcărie.
Și-apoi, de ce puful vulturului e așa o mare dilemă, dacă și-a trimis Udrea părul de pe picioare și alte zone (voi, pe picioare insistați), în canalizare sau nu?!?Și, dacă tot spuneați că e brunetă la origini,în seara asta m-aștept s-aud c-ați dezbătut gramajul, părului de pe picioarele ei.

Niciun comentariu: