miercuri, 19 septembrie 2012

Ce mai Soare luminos

m by fetita junglei13
Ce mai ginere frumos"
Dar ...
 Dacă stai şi te gândeşti (poţi să şi mergi, nu-i nevoie să stai), în afara faptului că o consideră cea mai importantă zi din viaţa lor, că-şi împart emoţiile, că se agită împreună (şi, totuşi, mai mult ea) înain
te de marele eveniment, tot el e cel, care trebuie să presteze şi atunci. 
Mda, dacă nu v-aţi prins, vorbeam scriam, despre ziua şi noaptea nunţii şi, dacă ziua "sarcinile" sunt împărţite, noapte stă cu totul altfel. Nu, nu noaptea aceea la care vă gândiţi, ci noaptea-n care petrec.
El o duce-n braţe, el vine cu naşii, el cu bacşişul la lăutari, el cu bănuţul în găleată, el cu răscumpărarea, el cu făcutul de râs (a se citi cântări la cerere executate pentru "hoţi), el cu jarteaua, el cu multe, pe când ea cu primitul de flori, ea cu "zbăntuitul" prin discotecă, ea cu al doilea plimbat în braţe, ea cu ascultatul cântării lui, ea cu tot ce e mai bun.
Păi, e corect? Parcă-s la bine şi la greu, dar de ce mirele trebuie să ducă ce-i mai greu, în noaptea nunţii? De ce să nu-i "extragă" şi ea cureaua, sau de ce să nu-i facă o cântare, la cerere, sau altele, că iedei vin multe? De ce ea cu bune, el cu rele?!?
   P.S- nu-i aşa, că-i prima mireasă cu "ştrămpei" albaştrii, pe care o vezi?

Niciun comentariu: