vineri, 29 iunie 2012

Reclama noastră ce de toate zilele

     sau nopţile.
Trecând peste oferta, pe care am văzut-o la Carrefour, în preajma Moşilor de mai demult, azi văzui "mama,tata,Dumnezeul ofertelor":


 Aromele, care-s aromele? Asta-i o nedumerire, prea mare, pentru mine. Conform reţetei, pe care-o ştiu de zeci de ani şi o practic de mai puţini, în afara esenţei de rom şi-a apei (dar asta e logic, că e necesară- 3,5 litri la un kg de arpacaş), n-ar mai fi nimic de adăugat. Sau poarte o fi vreo colivă modernă, cum am văzut Duminica trecută, cu nucă de cocos şi ornată, precum un tort (ştiu că se spune, despre colivă, că-i tortul morţilor, dar ei nu mai suflă-n lumânări, ca să fie "ferchezuită"), cu Maica Domnului colorată şi pietricele Swarovsky (biluţe din polei).

Şi am mai zărit în trecere, chiar asta:
Plus că-n centru, aşteptând autobuzul, m-am uitat, într-un magazin, de afară, că era uşa deschisă. Scria mare "Ofertă sexy- 3 Ron". Era un top, cred, sau vreo fustiţa pusă invers, că n-am putut face poză.

 Eu, sincer, ăstora nu le doresc să reuşească împreună.

Un comentariu:

Mihaeladm spunea...

era de asteptat cumva sa se orneze si coliva cu Swarovski, asta dupa ce am auzit acum vreo cativa ani de colacul de wc cu asemenea pietre