miercuri, 15 decembrie 2010

Sfaturi neutile

Pentru toate fetele alea, de-si doresc atentie.
Cum sa atragi aproape toate privirile asupra ta, exact cand iti doresti mai putin.Nu, ca nici altadata, n-o doresti, dar acum, cu atat mai putin.

Fa o combinatie asemanatoare la ceea ce pui pe cap, merfi intr-un centru comercial, desi n-ai nimic de cumparat si toata lumea va intoarce privirile dupa tine.
Picture 1002
Si ca sa nu  zici, c-ai venit degeaba, cumpara si o cutie de margarina,un pachet de margarina si o sana, nu zice nimic alora, care sunt cu tine, fa-te ca nu-i cunosti si la casa o sa te distrezi si mai mult, cand o sa auzi 68,99 ron. Ei bine, daca pana acum a intors privirea doar jumatate, sa fii sigura ca va intoarce privirea si cealalta jumatate, cand te va auzi "cat?!?!?!Pai, platesc si ugerul vacii sau le-ati inmultit?"
Zau, se merita, mai ales ca vroiai sa treci neobservata.

4 comentarii:

iculici spunea...

CÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂT?????????? 68,99????????????
două margarine și o sana 68,99????????????
DOAAAMNE FEREȘTE!!!

LULUULEEEE, AI ÎNNEBUNIT, GATA. TE DUCEM LA SOCOLA!!! :))

PUP.
CU DRAG,
.

Fetita Junglei13 spunea...

@iculici- eu acum nu stiu,daca a crezut ca-s alta natie de om,atat timp cat eu pana acolo am tacut ca pestele.Totul a inceput asa: eu plecat de acasa spre o ruda,MMS sunat si spus "hai cu noi la Carefura",eu zisei "nu,ca n-am ce lua",ei zisera sa ne distram si acolo mi-am dat seama,ca-s in hainele de pe acasa :))si-n gluma mi-am pus fularul in asa fel,incat mi se vedeau doar ochii.MIRC a zis"n-ai tupeu sa mergi asa" si-am avut,ca la un moment dat i-am soptit "daca desfac geaca or sa creada astia ca am vreo bomba" la cum se uitau dupa mine.Si ei mergeau mai la departare si se amuzau si eu ma uitam dupa dude.Cand s-au asezat la rand mi-a venit geniala idee sa iau ce am scris si-i intreba la un moment dat "si astea?",la care MMS "nu,alea-s ale doamnei, nu-i cu noi" si-apoi am urmat eu ce 68,99,de s-a-ntors toata lumea,inclusiv MIRC,ce intreba "nu va suprati,nu va ajung banii?" :))Mie mi s-a facut mila de biata fata,ca se sperie,cand am deschis gura,dar nici asa.

iculici spunea...

=)) râd ca o oaie ce sunt =))
mi-l închipui pe MIRC, serios, grav și cu o sprânceană ridicată: "nu va suprati,nu va ajung banii?" ... DEMENȚIAL!!!
MIRC să trăiască.
și MMS. și MAI bineînțeles!!!

vă pupă iculiciul.
:)

iculici spunea...

DOOOOOAMNEEE, abia acum observai ce scrisei mai sus... sus de tot... LULUULEEEE, ... în halul ăsta de orbit??? incredibil!

:))