joi, 9 decembrie 2010

Undeva in lume

Si nu in Muyinga din Burundi sau Tena Kourou din Burkina Faso, nici macar in Kakata din Liberia, ci undeva, in civilizatie, cica.
Voua vi se pare corect ca o greseala a lui Dorel, Ion, Gheorghe, Vasile sau cum l-o chema pe omul acela, de a manuit gresit scula si-a oprit brusc gazele, intr-o localitate, sa-i afecteze pe altii?
Sa presupunem, ca stai cuminte sau nu, in casa si la un moment dat incep sa falfaie anumite leduri si beculete, fara ca detectorul de gaze sa scoata vreun sunet.
Sa presupunem, ca te intrebi ce are smecheria si al un moment dat iti vine ideea sa verifici si la alta sursa, daca sunt gaze si descoperi cauza. Odata ce ai descoperit, toate vin de la sine, dar sa presupunem, ca nu toti au smecherii d-astea falfaitoare si faptul ca gazele s-au oprit brusc, fara sa se faca un anunt anterior, a luat pe multi pe nepregatite.
Cunosc o multime de batrani, care n-au stiut ca in momentul acela, gazele s-au intrerupr brusc si au revenit la fel de brusc peste 10 minute. Acum, daca nu se inventa telefonul si altii n-ar fi fost pe faza, ce ar fi fost?
Zau, nu-i vorba de drobul de sare, ci-i vorba de vazut oameni cu usile deschise, din cauza gazelor, astora.

Niciun comentariu: