miercuri, 28 august 2013

Hai ... că n-am personalitate !

     Mi-a readus in minte, ceea ce am spus si p-aici de cateva ori si ceea ce am gandit mereu, domnul din spatele blogului waven.ro, şăruind un articol, pe fb.
     1. Sa spui "hai Petrolul" a devenit o modă
      2. Să n-ai habar de offsaid, lovitură de colţ, nume de jucători, dar să fii fan fotbal prahovean a devenit o realitate.
      3. Să te-njuri pe seama a cine cu cine ţine, în domeniul fotbalului, a devenit un fel de bineţe.
  Articolul acesta mi se pare unul dintre cele mai tâmpite articole citite-n ultima perioadă. Mult mai tâmpit decât titlurile cu şi despre surorile Gabor, care plângeau, că-şi îngropau mama ( ce-or fi dorit, să râdă?!?). Acum, două întrebări am:
 dacă locuieşti în Ploieşti, dar te-ai născut în localitatea, unde Avântul Prăbuşirea era echipa favorită, e musai să treci la spiritul de turmă?
 dacă eşti stelistă şi nea Gheorghe, petrolistul, în timp ce vă aflaţi la o cumetrie şi vă bălăngăniţi amândoi în ritm de Samba, află asta, o să te-azvârle pe tavan sau o să-ţi dea ... direct, laiv şi indirect?
 
 Serios, acum, parcă sporturile erau pentru destindere şi fiecare era liber să ţină cu oricine, de când s-au mutat sporturile-n articole şi comentarii (articolul ca articolul, dar dacă ciţiţi comentariile).

 Asta a devenit susţinerea Petrolului, în ultima vreme, pentru unii (eu vă scriu din ce-am văzut), "Hai... cu cine ţin amicii!", că eu n-am personalitate.
     

5 comentarii:

waven spunea...

Surprinzător dar doar suporterii Stelei s-au simțit ofensați de articolul respectiv. În rest, toți ceilalți, au fost de acord cu el.
Și da, a ține cu Petrolul este o modă a ultimului an. A ține cu Steaua este o modă a ultimilor 30 de ani. Petrolul nu-i decât o echipă din provincie care n-a avut parte de un minister, un fiu de președinte și un infractor condamnat pentru a-i ajuta să facă performanță.
Continuăm? :)

Fetita Junglei13 spunea...

@waven- sa-ncep cu sfarsitul: inca m-amuza comentariile
1.Doar suporterii Stelei- Surprinzator,dar te rog vezi titlul
2.a tine cu Petrolul e o moda a ultimului an- deci macar tu recunosti
3. n-ai inteles nimic din ceea ce am scris eu.N-am facut referire la faptul ca cineva tine sau nu cu Petrolul, nu ma intereseaza nici daca "Amza" (cum aud multi suporteri spunand) a mancat laptuci sau nu. N-ai inteles esenta, pt ca nu sti ce am scris alta data.
Nu ma intereseaza nici cine pe cine conduce,pt ca imi place cum canta Irina Loghin,dar nu-mi place caracterul dansei.Ce-are a face Irina Loghin cu fotbalul? Are,ca n-am scris nimic,despre cine cu cine tine, ci despre faptul ca voi intre voi sariti imediat la harta, nu va respectati ca si suporteri, nu respectati opinia altuia.
Nu stiu ce numar. m-ai auzit zicand ceva despre conducerea Petrolului sau despre jucatori? M-ai auzit spunand ceva despre suporterii adevarati?In galeria Petrolului am multi amici petrolisti,parte dintre ei n-a lipsit de la meciuri nici cand era echipa mult mai slaba,dar niciodata nu mi-au impus cu cine sa tin, chiar daca-mi canta mereu cu steluţa.Asta n-ai inteles tu.N-am facut referire la cine cu cine tine, ci la faptul ca un jurnalist scrie ce n-ar trebui sa scrie si voi va certati pe net, pentru ce?Am poza facuta la un amic la serviciu, unde scrie "a venit cupa la Ploiesti" si-am vazut sapt trecuta un tricou cu "sa vina cupa la Ploiesti" pe un domn tinerel si-i zic "aaa, tot cu ale,ale?". Vrei s-auzi raspunsul? Nu cred.

waven spunea...

Te-am întrebat eu câți dintre voi, suporteri ai S știți să scrieți corect numele antrenorului mult iubit și stimat? Atunci tu de ce-mi zici de „Amza”? :))
în rest, dacă tu ai înțeles că ne certam ... ai înțeles complet greșit. Hai s-o lăsăm așa, că cine știe ce-ar mai înțelege unul sau altul, ajuns aici aiurea, dac-am continua.

Fetita Junglei13 spunea...

@waven- repet: nu ai inteles la ce fac referire.
Nu am zis nici ca eu ma cert cu tine sau nu, citeste comentariile de pe fb si ai sa vezi ce vreau sa spun(nu la tine, la articol).
De ce-ti spun de Amza? Hai sa-ti dau un exemplu amuzant:
ea: fata hai la meci!
eu: nu pot, lucrez...Auzi, dar ce meci si de cand esti tu cu meciul,ca pana acum ne-njurai de mama, mama?
ea: Petrolul fata. Oricum nu-mi place,dar sunt atati care merg si zic de stadion.
eu; azi?
ea: maine seara.
Acest dialog a avut loc cu o zi inainte ca Petrolul sa joace la Swansea aia acasa.Adica ea ma invita la un meci,care nici macar nu se disputa in Romania.
Puteau sa scrie si Dinamo si Avantul Prabusirea,nu la echipe am facut referire, ci la cum a fost scris articolul.
Adica, daca m-am nascut la Ploiesti si-am crescut acolo,dar intre timp m-am stabilit in Bacau, un ziarist bacauan sa-mi impuna sau sa-mi vorbeasca atat "de suav" ca n-ar trebui sa mai tin cu Petrolul,ci cu Bacaul?!?! Cam asta vreau sa spun.In rest,nu ma intereseaza nimic.
Mai vrei exemple? Iti pot da mai multe: cum el si ea au cerut un fular ca sa faca poze si-n timp ce se desfasura meciul n-aveau nicio treaba cu terenul, cum el dadea ce chn-uri pe fb si multe altele.M-au amuzat, pe cuvant.
Cand Dan Petrescu a ratat un unspe metri in meciul cu Suedia am plans si-am zis "dar nu-l injurati,ca e atat presiune pe capul lui".N-aveam multi ani, dar toti barbatii din jurul meu au tacut atunci si multi dintre ei imi zic si azi "ala da fotbal" si tot am continuat sa-i scriu lui Dan Petrescu..D-aia iti repet, nu ma intereseaza nici cine cu cine tine, nici despre ce echipe e vorba, ci articolul in sine mi se pare de toata jena.
Si ca final: eu si prietenii mei,adevarati petrolisti (mare parte din ei,acum in galerie)ne-amuzam copios pe seama "anumitor suporteri" si surprinzator, convietuim impreuna si multi dintre ei nu-s de acord cu articolul.

waven spunea...

Să nu mai spui la nimeni dar a fost o vreme când țineam cu Steaua: aceea în care imediat după '90 Dan Petrescu juca și era și căpitan la ei (asta deoarece DP a fost fotbalistul meu preferat ever)!