duminică, 10 iulie 2011

AC/AD

Şi până s-o trezi cineva, să-mi spună că se scrie AC/DC, ţin să-i spun că ar trebui să închidă gura, până nu ştie, despre ce e vorba. E ca şi cum eu, din jungla mea,  i-aş spune cuiva din Sighetu Marmaţiei, pe care nu-l cunosc personal, că nu-i nimic adevărat, din ceea e scrie, că la mijloc e doar o imaginaţie bogată. Aşa ar pute fi şi în cazul meu.
Aşadar, AC/AD (anul curent/ anno domini) 2011, în mijlocul anului, chiar, undeva în Dâmboviţa, în două părţi opuse ai să găseşti următoarele:
- Consiliul Popular al comunei....,
iar la polul opus, ai să găseşti:
-instalaţii de brad, in funcţiune, noapte, în centru unei comune (pe stradă, nu la case oarecare)
- un indicator de localitate, ce se termină nu o dată, nu de două ori, ci de trei ori (şi între mai sunt şi alte localităţi. Eu cred că s-a jucat cineva cu semnele).
De ce nu pot demonstra cu poze?
În primul caz, pentru că bateriile Duracell au funcţionat fix, circa, aproximativ 15 minute, ca timp, şi 12 poze, ca şi cantitate. (în schimb cele Varta, achiziţionate, mult mai târziu, dintr-o altă locaţie, încă îşi fac treaba şi astăzi, după o săptămână)>
În cazul al doilea, pentru că la instalţii era noapte şi eu am un fix, când fac pozele din mers, încerc cât de mult pot să nu disturb şoferul (mai bine renunţ la poză, decât să fac ceva greşit) şi-n cazul localităţii, pentru că de fieare dată, vedeam numai când ajungeam în dreptul semnului.