Si ca tot era asa o moda, sa arate oamenii, ce stiu sa gateasca, na, ca facui si eu ceva aseara:
Ce, credeati, ca-i ceva complicat? Da de unde, cartofi prajiti cu salata de praz, cu salata de riche neagra si ciuperci fripte si-un castron de gris cu lapte. Adaugat o paine, o gutuie si-o para si aia a fost prima mancare de seara.
Si tot de la mancare, am descoperit, de unde mi se trage si vorba asta, olteneasca:
tu ai mancat tot ce ai spus acolo? eu mananc 3 zile si poate imi ramane si pe`a 4 ceva. dar grisul din prima l-as ingurgita
RăspundețiȘtergerein farfurii pare putin, dar cand le ai enumerat in text mi s au parut asa multe:))
RăspundețiȘtergereDeja imi transpira limba precum a cainilor de talie mare ...
RăspundețiȘtergere@Veronica- eu si nu doar atat :)Ma mai trezesc si noaptea sa mananc.Retine,la fiecare masa,mic dejun, pranz, cina, mananc cate o paine, plus alte feluri de mancare. Intre mese, mai adauga cate ceva si n-am 50 de kg :))
RăspundețiȘtergereMonica- a fost mult, pentru unii, pentur mine, nu :)
Hector Brutacu- las' ca si mie, de la placinte :)