marți, 21 mai 2019

D-ale fb-ului

În ultima vreme tot mai multe femei se plâng că le scrie nea Dudă, nea Prună, etc. Și nu mă refer la femei oarecare, ci la femei "cu cap".
Tot în ultima vreme (câteva luni) îmi făcui timp pentru toate nebuniile, mai puțin pentru fb. Intram, lăsam ceva de râs sau de luat aminte și plecam ușurel sau intram într-unul din grupuri, dacă apărea ceva atrăgător la sugestii. Îmi luai la înjurături, că nu răspund la mesaje 😂. Mna, și dacă intru nu răspund, n-am messenger și nici nu am gânduri să instalez. Sper să-mi fac timp de escaladat ziduri, am de recuperat la două persoane. Dar să revenim la rândurile noastre. Primesc și eu cereri de la tot felul de "personalități". Uneori chiar și mesaje (chiar dacă le primesc în Decembrie și eu le văd în Martie) și-ntreb prietenele comune "hu iz it?". Nu știu. Păi, dacă nu știți, de ce mama lui Țepeș vă e prieten?! Că unele miros de la distanță, că-s conturi false. Uneori primeam și mesaje, d-alea cu frumoas-o și ie două stele. Dacă aveam chef, răspundeam cu vreo placă dentară. Primesc cerere de la un domn cu față de holiud, adresez aceleași întrebări amicelor, "cine și de ce?", primesc aceleași răspunsuri. Acum vreo săptămâna una dintre ele mă-ntreabă cine-i domnul, că-i dădu mesaj. Wtf?! Neamțul cu uitarea sau neatenția ca de obicei, dar mă simt ca Gelu Manolache și Jean, că asta-ntrebai și eu.
       Prea multe doamne se plâng că primesc tot felul de mesaje de la "prietenii" din listă, dar de fiecare dată, când le-ntreb de unde îi știu, primesc același răspuns "nu, nu-l cunosc". Atunci de ce?! De ce să te stresezi că Q, că Z?! Am un prieten, cu care mă mai hăhăiam și-mi spunea că nu se mai agață pe fb. Îl contrazic, sunt încă naivi și naive, care nu-și dau seama că-n spatele monitorului sau al telefonului, poate fi oricând altcineva. Și nu, nu copile, care acum descoperă viața.

Niciun comentariu: